first_imgSave this picture!© Abel Andrade+ 13 Share Projects FFAT / Arquitectos Anonimos Houses Portugal Year:  ArchDaily CopyAbout this officeArquitectos AnonimosOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesVila Nova de GaiaHousesPortugalPublished on September 03, 2009Cite: “FFAT / Arquitectos Anonimos” 03 Sep 2009. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorDining tablesB&B ItaliaDining Table – BullSkylightsVELUX CommercialModular Skylights – Atrium Longlight / RidgelightLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsConcreteKrytonSmart ConcreteCompositesPure + FreeFormTechnical Guide – Creating a Seamless Interior and Exterior Material TransitionEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedWire MeshCarl Stahl DecorCableGreen Wall System – FAÇADESCAPE™More products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” FFAT / Arquitectos AnonimosSave this projectSaveFFAT / Arquitectos Anonimos ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/33765/ffat-arquitectos-anonimos Clipboard Photographs Photographs:  Abel AndradeText description provided by the architects. Manipulate the interior space in relation with the neighbor buildings and the terrace that allows a view of the sea. Save this picture!© Abel AndradeOur goal was maximize the exterior space, building a compact volume in 3 floor plans. The interior organization is generated around a central comunication corridor, to liberate space to the compartments.The dark phenolic plywood of the facade served as a ‘spacesuite’ that protects against the ‘radiation’ of reality, its context and its territory.Save this picture!© Abel AndradeProject gallerySee allShow lessRotterdam City Hall Competition Proposal by OMAArticlesSoumaya Museum / LAR + Fernando RomeroArticles Share 2006 CopyHouses•Vila Nova de Gaia, Portugal Area:  90 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/33765/ffat-arquitectos-anonimos Clipboard “COPY” Architects: Arquitectos Anonimos Area Area of this architecture projectlast_img

 Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *